Bemutatkozás

2013. januárjában azzal a céllal hoztuk létre a Dental Professional Kft-t, hogy anyag-eszköz ellátással segítsük a fogorvosok mindennapi munkáját.

Cégünknél minden megtalálható, amire egy fogorvosi rendelőben szükség lehet. Kedvező árakon, rövid határidővel (Miskolcra akár a megrendelés napján, vidékre egy-két napon belül) vállaljuk a rendelések teljesítését.

A fogászati anyagokat, eszközöket webáruházunkon keresztül, kényelmesen megrendelheti. Gépek, eszközök esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon esetleg e-mailben és mi igyekszünk minél hamarabb árajánlatot küldeni Önnek!

Menüpontjaink közül ki szeretnénk emelni kettőt, az egyik a „Szakmai állásajánlatok”, ahol regisztrációt követően kereshetnek-ajánlhatnak álláslehetőségeket.

A másik menüpontunk a „Riportok”, ahol tapasztalt riporter munkatársunk beszélget fogászattal kapocsaltos témákról, fogorvosokkal és más fogászatban jártas szakemberekkel. Igyekszünk időről időre hasznos, érdekes témákkal készülni, melyek tárolt verziója újra és újra meghallgatható weboldalunkon, illetve élőben hallgatható a miskolci Csillagpont rádión keresztül.  Riportokkal kapcsolatban szívesen vesszük javaslataikat, kéréseiket, hogy kivel és milyen témában szeretnének a jövőben beszélgetést hallgatni.

Webshop